De Gîte – uw eigen vakantiehuis

De Gîte is een 18e eeuwse graanschuur die is omgetoverd tot een ruim (2 maal 60 m2), sfeervol en comfortabel vakantiehuis. Er is in totaal plek voor 8 personen en beschikt over eigen keuken, badkamer, groot terras en open haard.

De ingang van de gîte ligt binnen de 'Cour', maar het terras ligt geheel privé aan de achterkant van het huis met een prachtig uitzicht over het glooiende landschap met in de verte de Mairie (het gemeentehuis) van Russy.

In het kort:

  • Slaap plaatsen voor maximaal 8 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 toiletten
  • centrale verwarming
  • eigen keuken incl. vaatwasser
  • sfeervolle houtkachel
  • privé terras met vrijwel altijd een gedeelte met zon en een gedeelte met schaduw
  • eigen wasmachine
Template niet gevonden
Template niet gevonden

img_5851-medium

Beneden vindt u een grote leefruimte met open keuken en een grote houtkachel. Daar is ook de badkamer. Via de openslaande deuren komt u op het enorme terras, waarvan op alle momenten van de dag wel ergens een stuk in de zon ligt. Een deel van het terras is bovendien overdekt, zodat u bij een buitje toch buiten kunt zitten en eten. Dit alles voor gezellige avonden met BBQ en vuurkorf, genietend van de rust en de ondergaande zon.

Vanaf het terras loopt u het glooiende terrein op en er is eindeloos ruimte voor kinderen om te spelen.
In de herfst en winter wordt het huis verwarmd door de grote houtkachel en de centrale verwarming. De badkamer heeft vloerverwarming.

Slapen

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met elk een tweepersoonsbed (160cm, aparte matrassen en dekbedden) en een kleinere kamer met een stapelbed. Beneden in de zitkamer staat een bank, die uitgetrokken kan worden tot een tweepersoons bed (140cm). De badkamer is beneden, en op de slaapverdieping is een tweede toilet en een wastafel.

Moderne en luxueuze badkamer

De Gîte beschikt over een luxueuze badkamer met een ruime douche, grote wastafel, vloerverwarming en een eigen wasmachine.